Boka bio till lokalen

28.09.2020 kl. 10:25
Nu finns filmer för alla åldrar laddade i SÖU:s mobila biograf. Det finns fortfarande lediga tider till höstlovet eller varför inte passa på redan nu att boka in utrustningen till jullov eller sportlov.

Aktuella filmer

Pelle Svanslös (K7)

Kattungen Pelle Svanslös lever ett härligt liv på landet tillsammansmed Birgitta, ickan som älskarhonom mest av allt i hela världen. Vid ett ruskigt oväder ramlar Pelle ned i en å som för honom ensam hela vägen till den främmande stora staden Uppsala.

 

LasseMajas detektivbyrå - Tåg- rånarens hemlighet (K7)

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för.

 

Trolls 2: Världsturnén (K7)

Poppy och Kvist ger sig ut på ett äventyr som kommer att föra dem långt bortom den verklighet de förut känt till.

 

Valhalla (K12)

Den danska äventyrs lmen ’Valhalla’ är baserad på Peter Madsenstecknade serie och handlar om de nordiska gudarna.

Min Pappa Marianne

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokal-nyheterna. När hennes älskadepappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner.

 

Livet efter döden (K7)

Nisses fru har nyss dött men eftersom sorgearbetet redan är avklarat så är det ju nu främst frågan om praktiska arrangemang.

 

Vill din förening hyra biografen? Skicka e-post till info@elokuvakeskusbotnia.org för mer information eller kontakta SÖU:s kansli. Naturligvis följer vi med epidemiläget vilket kan påverka eventuella bokningar.

SÖU