Aktuella kurser

Grundkurs för ordningsvakter

Vill du utbilda dig till ordningsvakt och ha möjlighet att jobba för både föreningar, barer och restauranger? Anmäl dig till SÖU:s grundkurs i april-maj där teoridelen hålls digitalt och de praktiska övningarna utförs i små grupper utomhus för att minska risken för smittspridning. Läs mer om kursen här och anmäl dig senast den 5 april. 

Kurser om barnverksamhet

Vill ni starta barnverksamhet i föreningen eller få lite tips och råd för att utvecklas? Då ska ni delta i våra digitala kurser om barnverksamhet som ordnas under våren. Kurserna riktar sig till både arrangörer och ledare som vill utveckla verksamheten. Tillfällena lämpar sig för både nybörjare och deltagare med tidigare erfarenhet av att arrangera eller leda barnverksamhet. Läs mer om de enskilda kurserna och anmäl dig till ett eller flera tillfällen via denna länk. 

 

Under våren kommer vi att satsa på flera digitala kurser och nätverksträffar. I väntan på mer info och datum kan du ta del av några inspelade digitala föreläsningar som hölls våren 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Påverka kursutbudet!

Har ni intresse eller behov av någon kurs som inte är aktuell just nu, vänligen kontakta malin(at)sou.fi. SÖU ordnar kurser enligt medlemmarnas behov med ett minimi deltagarantal på 7 personer.